Laat je inspireren door Viking...
NEDERLANDS   |   ENGLISH   |   DEUTSCH
U bent hier:
NIEUWS
Wethouder Almere op bezoek bij schaatsenfabriek Viking BV
Wethouder Scholten bezocht als laatste de schaatsenfabriek Viking BV, gevestigd op bedrijventerrein Veluwsekant en maakte meteen kennis met de nieuwe algemeen directeur Hiddo Visser. De heer Visser was voorheen werkzaam bij fietsenfabrikant Gazelle en volgt de heer Jaap Havekotte op, die na vele jaren een stapje terugdoet. Tijdens de rondleiding maakte de wethouder kennis met de technische afdeling waar noviteiten worden ontwikkeld, gemaakt en getest. Het magazijn met duizen..
Lees meer
 
VIKING HOOFDSPONSOR 26e VIKINGRACE THIALF
Aankomende 7 & 8 maart zal wederom de internationale Viking race gereden worden in Thialf. Tijdens de 26e editie van het jeugdtoernooi zullen aanstormende talenten van de leeftijden 11-16 jaar uit 12 landen strijden.zie www.vikingrace.nl voor het programma en meer informatie, of volg ons op facebook!Viking is al 25 jaar hoofdsponsor en zal aanwezig zijn met een stand en beschikbaar zijn voor al je vragen! (Zie ook onze Q&A page op de website www.viking.nl)..
Lees meer
 
VIking schaatsenfabriek is afgelopen week  door Mr. H. de Jong in het zonnetje gezet voor de goede services die wij leveren. Bekijk hier de uitzendi..
Lees meer
PRODUCTEN
 
VC3: Kracht & stabiliteit
Bekijk product Catalogus
 
DEALER LOGIN