Laat je inspireren door Viking...
NEDERLANDS   |   ENGLISH   |   DEUTSCH
U bent hier:
NIEUWS
De sprintploeg van Gerard van Velde en het allroundteam van Gianni Romme gaan de komende twee jaren verder onder de vlag van de nieuwe hoofdsponsor Plantina. Plantina was in het verleden als partner betrokken bij de ploegen van het overkoepelende iSkate. Marianne Timmer gaat als commercieel en sportief adviseur aan de slag.  De kleur van de pakken en de sponsornaam erop zullen ingewisseld worden, maar verder lijkt er met het binnenhalen van Plantina als nieuwe gelds..
Lees meer
 
Viking rijder Patrick Beckert verlaat Team Justlease.nl en gaat in Erfurt voor zichzelf trainen. Dat laat de 26-jarige Duitser weten tegenover Thüringer Allgemeine. Beckert wil een nieuwe koers varen en hoopt zich in Erfurt verder te ontwikkelen. Hij krijgt daarbij hulp van de Canadees Gabriel Girard, die als assistent van trainer Rutger Tijssen eveneens aan Team Justlease.nl was verbonden. "Ik ben honderd procent overtuigd van deze aanpak", aldus Be..
Lees meer
 
Beslist.nl was niet van plan om te stoppen als sponsor van de gelijknamige schaatsploeg, maar voelt zich daar alsnog toe genoodzaakt vanwege het commerciël..
Lees meer