Laat je inspireren door Viking...
NEDERLANDS   |   ENGLISH   |   DEUTSCH
U bent hier:
NIEUWS
Viking shoe service centrum Heerenveen
Op 14 januari 2015 is Schoenmakerij Feenstra te Heerenveen officieel servicepartner van de Viking schaatsenfabriek geworden. De schoenmakerij van Feenstra is al geruime tijd een vaste partner van Viking voor een diversiteit aan schoenreparaties. Ook werd de schoenmakerij al veelvuldig ingezet voor spoed gevallen en snelle services op de viking schoenen, voor topsporters in training in Heerenveen. Sinds deze week is de samenwerking nu officieel en zullen de twee partijen ..
Lees meer
 
Viking Great Wall Challenge 2015  @China
van 9-22 januari is zojuist weer een sportieve prestatie van wereldklasse behaald. Op de gele rivier in China hebben temidden van de restanten van de Chinese muur zo'n 40 fanatieke schaatsers een geweldige marathon op natuurijs geschaatst. Op een fantastische ijsplaat ontstaan door een stuwdam in de rivier hebben zij een heerlijke paar dagen beleefd, en een once in a lifetime ervaring opgedaan.Zie hier voor een impressie!  ..
Lees meer
 
Afgelopen weekend zijn In het Russische Cheliabinsk de Europese Kampioenschappen gereden. Viking is trots dat wederom twee Viking vedetten het Allround Goud mee..
Lees meer