Laat je inspireren door Viking...
NEDERLANDS   |   ENGLISH   |   DEUTSCH
U bent hier:
NIEUWS
Viking opent tweede winkel in china
Een eerste Aziatische Viking winkel is vorig jaar geopend in CHANGCHUN in China en is sindsdien een succes gebleken. Op 25 januari j.l. heeft een tweede Viking winkel haar deuren geopend in HARBIN. In een moderne drukke winkelstraat vindt u onze nieuwe winkel en kunt u voor het eerst in Azië terecht voor een brede selectie van onze kwaliteits producten. Wij zien er naar uit u te mogen verwelkomen in Harbin of Changchun voor een meet en greet met ons team, onze befaa..
Lees meer
 
Viking shoe service centrum Heerenveen
Op 14 januari 2015 is Schoenmakerij Feenstra te Heerenveen officieel servicepartner van de Viking schaatsenfabriek geworden. De schoenmakerij van Feenstra is al geruime tijd een vaste partner van Viking voor een diversiteit aan schoenreparaties. Ook werd de schoenmakerij al veelvuldig ingezet voor spoed gevallen en snelle services op de viking schoenen, voor topsporters in training in Heerenveen. Sinds deze week is de samenwerking nu officieel en zullen de twee partijen ..
Lees meer
 
van 9-22 januari is zojuist weer een sportieve prestatie van wereldklasse behaald. Op de gele rivier in China hebben temidden van de restanten van de Chinese mu..
Lees meer