Laat je inspireren door Viking...
NEDERLANDS   |   ENGLISH   |   DEUTSCH
U bent hier:
NIEUWS
Thijs wint nieuwe Custom schoenen via Radio 538
Gister kwam Thijs ten Kampe, Sprintteam KNSB-GLD, zijn nieuwe Viking #radio538 Custom mades bij ons ophalen!Thijs deed mee aan de radio actie 'hier met je rekening' van Radio 538 en mocht zijn rekening opsturen waarna hij bij ons langskwam voor het aanmeten van een paar superlight Vikingschoenen met, uiteraard, 538 logo.We wensen Thijs veel plezier en natuurlijks succes op zijn nieuwe super schoenen!..
Lees meer
 
De sprintploeg van Gerard van Velde en het allroundteam van Gianni Romme gaan de komende twee jaren verder onder de vlag van de nieuwe hoofdsponsor Plantina. Plantina was in het verleden als partner betrokken bij de ploegen van het overkoepelende iSkate. Marianne Timmer gaat als commercieel en sportief adviseur aan de slag.  De kleur van de pakken en de sponsornaam erop zullen ingewisseld worden, maar verder lijkt er met het binnenhalen van Plantina als nieuwe gelds..
Lees meer
 
Viking rijder Patrick Beckert verlaat Team Justlease.nl en gaat in Erfurt voor zichzelf trainen. Dat laat de 26-jarige Duitser weten tegenover&nb..
Lees meer