Laat je inspireren door Viking...
NEDERLANDS   |   ENGLISH   |   DEUTSCH
U bent hier: Home > Catalogus > Cruiser Tour Serie
    CRUISER TOUR SERIE

Met trots presenteren wij u de Nieuwe Viking Cruiser serie.


In samenwerking met het top merk Fischer bieden wij u deze afneembare schaats met onderstel van Nederlandse makelij. Viking staat voor kwalitatief hoogwaardige materialen en betrouwbare producten. Het Oostenrijkse familiebedrijf Fisher is net als Viking gericht op top prestaties en domineert sinds 2008 de medaillestroom in onder andere het langlaufen. De Cruiser schoenen zijn gebaseerd op de Fisher schoenmodellen uit de langlaufsport, en met de jarenlange kennis van Viking aangepast op het schaatsen.  

De producten van Fisher zijn geweldig afgewerkt, de Cruiser schoenen zijn zelfs beloond met een heuse design award. Ook de door viking toegepaste bindingen van Rottefella staan sinds 1927 garant voor worldcup successen in de topsport. Al met al een samenwerking met garantie voor succes!


Tourtocht of op de baan

De Viking Cruisers zijn zowel voor lange afstanden en natuurijs toertochten als voor op de baan zeer geschikt. De `Fisher Race fit´ schoenleest is speciaal ontworpen voor een krachtige afzet en maximale prestaties. De Viking Cruiser 7 is een fijne stabiele schaats die veel comfort biedt. De Viking Cruiser 3 is met het Carbon Manchet zeer stevig en stijf en gemaakt voor de veeleisende tourschaatser. De Cruisers zijn los en als set verkrijgbaar met het vertrouwde Viking Special staal of Viking 1 staal.
    PRODUCTEN
Viking Cruiser VC7
Meer informatie
Viking Cruiser VC3
Meer informatie