Laat je inspireren door Viking...
NEDERLANDS   |   ENGLISH   |   DEUTSCH
U bent hier: Home > Catalogus > SvenK Limited Edition
SVENK

sVenK

 
De schoen heeft een thermoplastische kuip gemaakt op een small leest. De zool heeft de mogelijkheid voor torsie, een hak die versterkt is met carbon en een hoge contrefort voor extra steun rondom de enkels. Aan de buitenzijde is de schoen voorzien van zwart kangoeroe leer waarop door middel van sublimatie het sVenK logo is gedrukt. Voor een mooi contrast zijn diverse stiksels in de kleur van het logo uitgevoerd. De veters worden met een elastische kap afgedekt. De voering is gemaakt van glad kalfsleer in de kleur beige. De sVenK wordt uitsluitend als set verkocht in de maten 34 t/m 46. De levertijd bedraagt ongeveer zes weken.

De schaatsbuis is een Viking Nagano Sprint PM 1.1 mm buis. Dit is een buis met een hoogte van 40 mm in PM kwaliteit staal. De buis wordt afgewerkt in een zwarte lakkleur. Het Viking Nagano klapmechanisme bestaat uit een aluminium beugel in de kwaliteit 7075. De beugel heeft een verstevigingsrug en zes
gaten voor gewichtsbesparing. Deze is voorzien van twee bronzen glijlagers en een roestvrijstalen as. De beugels zijn goudkleurig en kunnen gegraveerd worden t/m 15 karakters.
 
 
Schoenspecificaties
 
 
 
Onderstelspecificaties
 
Materiaal v.d. buis:
Staal
Dikte v.d buis:
0,75 mm
Materiaal v.h. schaatsstaal:
PM Bimetaal
Dikte v.h. schaatsstaal:
1,1 mm
Hardheid:
66 HRC
Bevestiging schaatsstaal:
Puntlassen en zacht solderen
Nabewerking:
Slijpen en borstelen
Afwerking:
Poedercoat
Kleur:
Zwart
Hoogte:
40 mm
Maten:
34 t/m 46
Beugel:
Gouden Nagano Beugel
FOTO'S