Laat je inspireren door Viking...
NEDERLANDS   |   ENGLISH   |   DEUTSCH
U bent hier: Home > Catalogus > Marathon serie
    MARATHON SERIE
Voor de betere baan en tour schaatsers biedt Viking de Marathon Serie. De marathon serie omvat top kwaliteit lederen en thermoplastische schoenen, ontwikkeld en geheel hand gemaakt door Viking in Almere. De marathon schoen kan zijwaarts versteld worden op de schaats, naar de persoonlijke voorkeur van elke individuele schaatser. De ‘vaste’ modellen worden standaard op  ‘lage potten’ gemonteerd, of ‘hoge’ potten voor het betere bochtenwerk.  
Met een van de Viking Nagano onderstellen bouwt u de schaats in een handomdraai om naar een klap schaats. Een speciale Viking ‘klap set’ is verkrijgbaar voor een introductie met de klapschaats techniek. 

De Viking Marathon modellen zijn verkrijgbaar bij de erkende Viking verkooppunten, herkenbaar aan de blauwe en gouden vinkjes op onze dealerpagina. Let u er bij aankoop op dat uw Viking verkooppunt beschikt over de geschikte apparatuur om de schoenen voor u te kunnen verwarmen en vacuum trekken indien nodig. 

opm: Let u er op dat bij thermoplastische modellen verkregen over het internet geen service verleend kan worden door Viking specialisten, u kunt in deze gevallen vaak rekenen op onverwachte extra kosten van €100-150 euro. wij raden u aan thermoplastische modellen ten aller tijde via de erkende Viking verkooppunten aan te schaffen, waar de schoen standaard voor u op maat gemaakt wordt.  

    PRODUCTEN
Marathon Allround Schoen
Meer informatie
Marathon Special Schoen
Meer informatie
Marathon Thermo Schoen
Meer informatie
Marathon 1 Schoen
Meer informatie
Marathon Mid Schoen
Meer informatie
Option Schoen
Meer informatie