CUSTOM MADE SL

CUSTOM MADE SUPER LIGHT 

Viking staat wereldwijd bekend om de services en hoge kwaliteit schaatsen die wij maken voor de internationale en professionele schaats sport. In de jaren negentig waren we de eerste die startte met het maken van op maat gemaakte schoenen in het schaatsen. Sindsdien hebben wij ontelbare athleten geholpen met de speciaal op hun wensen afgestemde custom schaatsen. 

Sinds enkele jaren is het ook mogelijk voor semi-professionals om bij Viking op maat gemaakte schaats schoenen te laten aanmeten, afgestemd op de individuele behoeften. 

Tijdens een 'aanmeet'-afspraak bij Viking, nemen wij je mee door alle mogelijkheden en brengen je behoeften in kaart. Alles is mogelijk, 100% stijf of met precies de juiste hoeveelheid torsie, extra smal of breed, met een snijwerende sok of gesp en in elke kleur of model. Viking maakt jouw schaatsen geheel op wens!  

CM SL

Custom Made schaatsschoenen zijn het ultieme Viking product voor de zeer gevorderde schaatser. De Custom Superlight is speciaal ontwikkeld voor wedstrijdschaatsen en door toepassing van andere en specifieke materialen is dit model iets lichter dan de standaard Custom made schoen. Net als de standaard custom made kunnen de SL schoenen volledig door de schaatser zelf samengesteld worden, van de stijfheid tot de kleur en het design!

HOE HET WERKT

Neem contact op met de gerenommeerde Viking specialist in jouw buurt. Je Viking-dealer geeft je meer informatie en brengt je in contact met Viking voor een afspraak bij de Viking schaatsfabriek of dichtstbijzijnde locatie.

4 STAPPEN NAAR PERFECTE FIT


1. Contact jouw Viking specialist winkel
2. Kies jouw pasvorm en design
3. Je voet wordt ingemeten bij Viking
4. Haal je schaatsen op bij jouw specialist
GO.. skate like a pro


- Ongelimiteerde kleur combinaties
- Standaard of SL opbouw
- Gladde of anti-slip voering
- VTtech torsion technology
- Van 0 to 100% stijf
- Veilige veterkap en snijvaste enkel bescherming
- Skeeler/ST schoen met gelijke pasvorm mogelijk

 

#IreneSchouten op Viking CM SD                                                                                                 

#kjeldnuis en #ireenwust op Viking CM SL en CM SD

Bekijk dit product in de shop
Kalfs leder
Rund leer
M leest
L leest
S leest
Split leder
Stretch leer 
" />
Thermoplastisch vervormbaar
Kuipschoen
Zool met Torsie
Carbon vezel