Schoen Silver II

Silver schoen

Deze high performance schaatsschoen is dankzij thermo-fitting volledig te vormen naar jouw voet, voor maximaal comfort en aansluiting. Deze aansluitende pasvorm met daarbij de verhoogde thermoplastische enkelpockets zorgen voor optimale steun en sturing. Ideaal voor comfortabel én technisch schaatsen.

Deze op een S/M leest gemaakte schaatsschoenen worden volledig met de hand gemaakt, zijn voorzien van een natuurlederen opbouw en lichte carbon kuip.

Viking staat wereldwijd bekend om haar comfortabele pasvorm, anatomisch gevormde schoenleesten en precies de juiste hoeveelheid Torsie in de schaatsschoenen. Ontwikkeld voor én met schaats kampioenen en gemaakt met de kennis en kunde van een team van specialisten. Maatwerk sinds 1948.   

Eigenschappen:

Thermoplastische contrefort
Zachte thermofoam enkelpockets  
Lichte carbon-glasvezel kuip
Universele maar competitieve pasvorm
Geintergreerde veterkap van PU/Lycra
kangoeroe leren buitenpand en Kalfs leren voering

Het beste resultaat behaalt u door de schoen professioneel te laten aanmeten bij een gerenommeerd Viking specialist. Het aanmeten en vacuüm trekken vereist vakspecifieke kennis en ervaring. Door de bewezen aanmeet methode komt de schoen het beste tot zijn recht, met gegarandeerd optimale prestaties en schaatsplezier als resultaat. Het verwarmen en vacuümtrekken zit bij de prijs inbegrepen. 
 
  • Maten: 33-47
Kalfs leder
M leest
S leest
Split leder
Thermoplastisch vervormbaar
Kuipschoen
Zool met Torsie
Carbon vezel
Glasvezel