Custom Made Schaats schoen

Viking Custom made

Viking voorziet sinds jaar en dag de Top van de schaatswereld van kwalitatief hoogwaardige schaatsen. Sinds de jaren 90 maken wij voor de Internationale top sport handgemaakte, op de voet aangemeten schaats schoenen. Sinds een aantal jaar kunnen ook particulieren bij ons terecht voor deze handgemaakte schaats schoenen van hoogwaardige materialen, geheel afgestemd op de persoonlijke wensen van de schaatser.

Er bestaat de mogelijkheid om via één van onze dealers Custom Made schoenen te laten maken. De dealer zorgt voor een afspraak bij Viking schaatsenfabriek, waar de gipsafdrukken van uw voeten worden gemaakt. Tijdens een ‘aanmeet’ afspraak bij Viking lopen wij met u door alle mogelijkheden en inventariseren wij uw wensen.

Een Custom Made is het ultieme Viking product voor de zeer gevorderde schaatser. Alles is mogelijk; een harde of een zachte contrefort, wel of geen thermoplast, 100% stijf of met genoeg torsie, een smalle, brede of skeeler leest, met snij vaste sok of buckle.. in elke gewenste kleur of uitvoering wordt de schoen op uw wensen afgestemd!Enkele topschaatsers die gebruik maken van onze Custom Made schoenen zijn:

Mannen: Vrouwen:
Sven Kramer  Ireen Wüst
- Havard Bokko Stephanie Beckert
- Patrick Beckert Marrit Leenstra
Mark Tuitert Jorien Voorhuis
Wouter olde Heuvel Laurine van Riessen
Bob de Jong Olga Fatkulina
Dmitry Lobkov Linda de Vries
Sverre Lunde Pedersen Hegge Bøkko
Hein Otterspeer  Ida Njatun
Dmitri Babenko                       
                          
Lotte van Beek

 

Meer weten?
Informeer bij uw schaatsspeciaalzaak. u vindt de dichtstbijzijnde specialist op de verkooppunten-pagina van deze website

 

Kangaroo leer
Kuipschoen
Zool met Torsie:
Carbon vezel