Custom Made Skeeler schoen

CUSTOM MADE VIKING SKEELER SCHOEN

Custom Made skeeler schoenen zijn het ultieme Viking product voor de zeer of gevorderde skeeleraar. Tijdens een 'aanmeet'-afspraak bij Viking, nemen wij je mee door alle mogelijkheden en brengen je behoeften in kaart. Alles is mogelijk, extra padding, extra smal of breed, en in elke kleur of model. Viking maakt jouw schoenen geheel naar wens!

De skeelerschoen wordt gemaakt met doorlopende carbon zool. De afstand van de bevestiging is 195 mm of wordt aangepast aan het type frame dat wordt gebruikt. Mocht je al een eigen leest hebben bij Viking of al Custom made schaats schoenen, dan zijn je skeelers de helft van de prijs. De mal hebben wij immers dan al in huis.

HOE HET WERKT

Neem contact op met de gerenommeerde Viking specialist in jouw buurt. Je Viking-dealer geeft je meer informatie en brengt je in contact met Viking voor een afspraak bij de Viking schaatsfabriek of dichtstbijzijnde locatie.

Afspraak maken 

Samen met de custom made specialisten van Viking bepaal jij wat goed is voor jouw techniek en stijl. Dit gebeurt tijdens een aanmeet afspraak met een Viking custom made specialist. Tijdens deze ‘bootfitting’ afspraak worden de eigenschappen van de nieuwe schoenen samen met jou afgestemd op jouw wensen, waarna Viking start met de productie van de schoenen. De kleuren en bedrukking zijn geheel aan jou om te beslissen, binnen de mogelijkheden van het ontwerpteam.

  • Duur intake en aanpassing; ongeveer twee uur
  • Je Viking verkooplocatie zal je informeren wanneer de skeelers voor je klaar staan.  
  • Aanpassen en afrekenen gebeurd in de winkel bij jouw viking verkooppunt
  • De levertijd bedraagt circa 16-18 weken. Behoudens onvoorziene omstandigheden & productielocatie zomersluiting
  • Voor vragen; contact of vervolgafspraken bij Viking zijn altijd mogelijk

Custom Made schoenen zijn bedoeld voor de ervaren of sportieve skeeleraars of schaatser, met specifieke eisen en voorkeuren. De op maat gemaakte schoenen van Viking zijn minder geschikt voor skeeleraars met puur een verlangen naar comfort of een oplossing voor moeilijke voeten, maar in het laatste geval kunnen de Viking-specialisten altijd proberen u te helpen.

Viking staat wereldwijd bekend om zijn services en de hoge kwaliteit producten die wij maken voor de internationale en professionele schaats sport. In de jaren negentig waren we de eerste producent die startte met het maken van op maat gemaakte schoenen in het schaatsen. Sindsdien hebben wij ontelbare schaatsers geholpen met de speciaal op hun wensen afgestemde custom schoenen. 

Sinds enkele jaren is het ook mogelijk voor semi-professionals om bij Viking op maat gemaakte schaats of skeeler schoenen van hoge kwaliteit te laten aanmeten, afgestemd op de individuele behoeften van de schaatser zelf.

Bekijk dit product in de shop