Gold 2005 XBR

Gold 2005 XBR

 
De  Gold serie schoenen  zijn opgebouwd uit geavanceerde kuipen  van  carbon,  kevlar en  thermoplastisch materiaal. Sterke, duurzame  materialen die zich perfect vormen naar je  voet.  Door  verwarming  en  vacuümtrekken  ben  je verzekerd van de optimale pasvorm. Ideaal dus voor sturing en de overbrenging van druk.
 
De  stevige  smalle  kuip  en  het  met  kevlar  verstevigde hielgedeelte geven een maximale ondersteuning en stabiliteit. Dan zijn er de extra padding van thermoplastisch foam en de orthopedisch gevormde voetholte – pasvorm en comfort kunnen gewoon niet beter! 
 
Extra breed 
De Gold 2005 XBR is bij de bal van de voet, en in mindere mate bij de hiel iets breder dan de standaard Gold 2005 schoen. De Gold 2005 XBR schoenen hebben een voering van kalfsleder en een polstering van thermoplastisch foam/schuim.
 
Voor  een  gegarandeerd  lange  levensduur zijn  de Gold schoenen gemaakt van ultralicht maar zeer sterk  kangoeroeleer.  De voering is van de hoogste kwaliteit kalfsleer. Dit voelt heerlijk zacht, geeft extra comfort en minimale frictie. Een ingezet hakstuk van stretchleer  in de  hiel  zorgt  voor  meer bewegingsvrijheid  tijdens de enkelstrekking. Ook de speciale waxveters  voor  extra  grip worden  beschermd  door een  veterkap  van  stretchleer. Slim bedacht door Viking: nooit meer losse veters tijdens de rit! Gecombineerd met één van de competitieve Viking onderstellen heb je gegarandeerd succes. Skate like a pro!    
 

 

De Viking Gold modellen zijn verkrijgbaar bij de erkende Viking specialisten, herkenbaar aan het gouden vinkje op onze dealerpagina.  Let u er bij aankoop op dat de schoenen voor u verwarmd en vacuum getrokken worden voor de perfecte fit! 
 
! let u er op dat bij thermoplastische modellen verkregen over het internet geen service verleend kan worden door de Viking specialist. Bij services achteraf worden vaak kosten berekend. Garantie zal bij verwarming door niet-geregistreerde dealers komen te vervallen. Wij raden u aan thermoplastische modellen ten aller tijde in de winkel aan te passen en via de erkende Viking verkooppunten aan te schaffen.

De Gold 2005 XBR is afgebeeld met een Nagano Sprint PM 2005 onderstel.
Kalfs leder
Kevlar
L leest
S leest
Split leder
Thermoplastisch vervormbaar
Kuipschoen
Zool met Torsie
Carbon vezel