Viking High Speed HS4 Inline Schoen

Viking High Speed HS4 Inline Schoen

De Viking HS4 Inline Schoen is geschikt voor langere afstanden, hogere snelheden en heeft een lage, hot moldable carbon glasvezel kuip, afgewerkt met een microfiber dek.

Specificaties:

 • Schoen: laag model hot moldable boot (70°C), voor het perfect aanlaten sluiten van de schoen. De schoen bestaat uit een Carbon/glas vezel versterkte kuip met een  synthetisch microfiber boven dek
 • Sluiting:  Brede aanpasbare power strap (wreefband) voor beter comfort en een vetersluiting
 • Kleur: zwart - wit

Deze schoen is zowel los verkrijgbaar als met  met verschillende type frames en de daarbij behorende wielgrootte.

 • Inline frame 4x100 mm incl. wielen
  Nieuw Viking inline frame met unieke eigenschappen. Dit frame heeft een maximale wielmaat van 4x100 mm. Naast steekmaat 195 is dit frame ook verkrijgbaar in steekmaat 165 (tot en met maat 36), dus ook geschikt voor kleine voeten. De kleine wielen zijn vooral geschikt voor toerrijders, wat minder ervaren skaters en skaters van jonge leeftijd. Met een hardheid van 85A zijn de wielen de perfecte combinatie van grip en rolweerstand.
 • Inline frame 4x110 mm incl. wielen
  Nieuw Viking inline frame met unieke eigenschappen. Dit frame heeft een maximale wielmaat van 4x110 mm en ik verkrijgbaar in steekmaat 195. De wielen hebben een hardheid van 85A en zijn daarom de perfecte combinatie van grip en rolweerstand.
 • Inline frame 3x125 mm incl. wielen
  Nieuw Viking inline frame met unieke eigenschappen. Dit frame heeft een maximale wielmaat van 3x125 mm. Naast steekmaat 195 is dit frame ook verkrijgbaar in steekmaat 165 (tot en met maat 36). 125 mm wielen worden voornamelijk gebruikt door wedstrijdrijders in de marathon, maar ook ervaren toerrijders kunnen er mee uit de voeten. Met een hardheid van 85A zijn de wielen de perfecte combinatie van grip en rolweerstand.

 

 • Inline frame 3x100&1x90 mm incl. wielen
  Nieuw Viking inline frame met unieke eigenschappen. Dit frame is gebouwd voor een gecombineerde wielmaat van 3x100 en 1x90 en is voorzien van een schaatssteek. Daardoor is het frame te monteren onder een schaatschoen, welke een aparte steekmaat hebben. Met een hardheid van 85A zijn de wielen de perfecte combinatie van grip en rolweerstand.
 • Inline frame 4x100/90 mm incl. wielen
  Nieuw Viking inline frame met unieke eigenschappen. Dit frame heeft een maximale wielmaat van 4x100 en is ook beschikbaar met 90mm wielen. Naast steekmaat 195 is dit frame ook verkrijgbaar in steekmaat 165 (tot en met maat 36). Met een hardheid van 85A zijn de wielen de perfecte combinatie van grip en rolweerstand.

Meer weten over dit product? Of wil je deze schoen laten aanmeten?

Neem contact op met de gerenommeerde Viking specialist in jouw buurt.

Je Viking-dealer geeft je meer informatie en brengt je in contact met Viking voor een afspraak bij de Viking schaatsfabriek of dichtstbijzijnde locatie.

Thermoplastisch vervormbaar
Kuipschoen