Laat je inspireren door Viking...
NEDERLANDS   |   ENGLISH   |   DEUTSCH
U bent hier: Home > Catalogus > Gold serie
    GOLD SERIE

De Viking Gold serie is al jaren de  # 1 keuze van Olympische en World Cup schaatser over de hele wereld!  
 
Deze unieke schaatsen worden handgemaakt in Nederland door de Viking schaatsenfabriek. De Gold serie schoenen zijn opgebouwd uit een geavanceerde kuip van Kevlar en Thermoplastisch materiaal, erg sterk en duurzaam materiaal wat zich perfect vormt naar je voet. Door verwarming en vacuüm trekken wordt een maximaal aansluitende pasvorm gecreëerd. De opbouw van de Gold schoen geeft je stabiliteit, comfort en maximale controle!  

De schoen is zijdelings, naar voren en naar achteren verstelbaar op het onderstel. Hierdoor krijgt men bij een model uit de Viking Gold serie nog beter de ideale stand onder de voet. De Viking Gold schoenen zijn naar eigen voorkeur te combineren met een van de beproefde Viking Nagano of Nanoflex onderstellen.  

Alle Gold modellen zijn met zowel in een special- als in een sprint- uitvoering (5 mm hoger staal) verkrijgbaar. Daarnaast zijn er speciale Nagano-sprintsets verkrijgbaar, die de schaats nog eens 3 mm hoger maken voor extra carving in de bochten!     

De Viking Gold modellen zijn verkrijgbaar bij de erkende Viking specialisten, herkenbaar aan het gouden vinkje op onze dealerpagina. Let u er bij aankoop op dat de schoenen voor u verwarmd en vacuum getrokken worden door de gerenommeerde Viking specialist voor die perfecte fit! Deze modellen worden op de vorm van uw voet aangemeten, en zodoende wordt een maximaal aansluitende pasvorm gerealiseerd.

let u er op dat bij thermoplastische modellen verkregen over het internet geen service verleend kan worden, de perfecte pasvorm van de schoen doet u hiermee teniet. U kunt in deze gevallen vaak rekenen op extra kosten van €100-150 euro bij deze noodzakelijke services achteraf! Garantie zal bij verwarming door derden komen te vervallen. Wij raden u aan thermoplastische modellen ten aller tijde in de fysieke winkels van erkende Viking specialisten aan te schaffen.  
    PRODUCTEN
Gold Schoen
Meer informatie
Gold 2005 schoen
Meer informatie
Gold 2005 XBR schoen
Meer informatie
Gold special edition Team China
Meer informatie