Laat je inspireren door Viking...
NEDERLANDS   |   ENGLISH   |   DEUTSCH
U bent hier: Home > Catalogus
Welkom

In deze catalogus vindt u alle modellen schaatsen en accessoires van Viking.  

Bent u op zoek naar een sportieve schaats van hoogwaardige materialen of past een recreatief of afneembaar model beter bij u? Voor elke schoenmaat en voet heeft Viking een model in het assortiment. Van jong tot oud, voor 1 keer per week schaatsen tot tour schaatsen, en van beginner tot olympisch medaille winnaar! Wij bieden iedere sporter een passende schaats met de vertrouwde Viking kwaliteitsgarantie, een levenslange garantie op fabrieksfouten.   

Comfortabel en duurzaam
Voor Comfortabel schaatsen vindt u ruime keus in onze recreatieve of conventionele modellen. Ziet u bijvoorbeeld de veelzijdige  Combi Serie, met het eenvoudig te onderhouden  'Slider'  onderstel (RVS en van Nederlands fabricaat), of onze lichtgewicht verstelbare Multi skate speciaal voor de kleintjes in de groei.  
In de recreatieve klasse vindt u verder de handgemaakte en duurzame schaatsschoenen uit de Marathon Serie, gemaakt van hoogwaardige materialen en het beste leder voor een gegarandeerde levensduur.  

Marktleider met brede collectie
Afgezien van de verschillen in pasvorm per model is bijna ieder model in het klein zowel als in grote maten verkrijgbaar. Viking heeft als marktleider sinds 1948 al de breedste collectie en grootste maatserie schaatsen  
ter wereld.  

De Viking schaatsenfabriek was de eerste leverancier van PM stalen buizen, de klapschaats, thermoplastische modellen en vele andere innovaties op schaats gebied. Naast de welbekende Conventionele Serie noren vind
u ook een hockeyschaats en kunstschaats in ons assortiment.

Leverancier van de Topsport
Laat u inspireren door de kwaliteitsproducten van Viking. In het top segment bieden wij u onze populaire Gold Serie met de Gold 2005, met recht de voorkeurs schoen van elke sportieve schaatser, of laat u door ons design team adviseren over de Internationaal befaamde en geheel op maat gemaakte Custom Made schoenen. Ook hebben wij een limited edition SvenK schaats schoen ontwikkeld samen met veelvoudig Olympisch Kampioen #SvenKramer.  

Ervaar de perfectie van Viking en geniet van eindeloos schaatsplezier!

CATEGORIEËN
Onderstellen/Buizen
Bekijk producten
Custom Made schaatsschoenen
Bekijk producten
Gold serie
Bekijk producten
SvenK Limited Edition
Bekijk producten
Silver Serie
Bekijk producten
Marathon serie
Bekijk producten
Conventionele serie
Bekijk producten
Combi comfort serie
Bekijk producten
Multi kinderschaats verstelbaar
Bekijk producten
Cruiser Tour Serie
Bekijk producten
Hockey & Kunst
Bekijk producten
Shorttrack
Bekijk producten
Skeelers
Bekijk producten
Accessoires
Bekijk producten